Stäng

MED DEN DIGITALA FRÅGAN I FOKUS.

Handeln sker i allt större utsträckning på andra platser än den fysiska handelsplatsen. Men även i den fysiska butiken blir digitala kanaler allt viktigare som komplement för att driva försäljning. Konsumenternas generella beteende har förändrats och de framgångsrika handelsföretagen anpassar sig till de nya förutsättningarna och agerar därefter. Det är dags att välja väg! Och det gäller att välja rätt.

Det digitala beslutet.

Trenden är tydlig. Kunderna vill ha en sömlös handel som bjuder på samma upplevelse oavsett kanal. Idag kommer konsumenterna inte bara in genom butiksentrén. De kommer även via webbutiken, Facebook, Instagram, appar och liknande kanaler. Det ställer nya krav på ett genomtänkt serviceutbud. Den som lyckas bäst med detta blir framtidens vinnare. Att skapa en digitaliserad och integrerad handel, tillsammans med en attraktiv fysisk butik är receptet på framgång. Det är här Signex kommer in. Vi har de resurser och nätverk som krävs för att leverera lösningarna, både nu och i framtiden. Inom ramen för Signex Retail 360 finns ett helhetstänk som ger dig en komplett lösning på den digitala frågan.

SKAPA EN SÖMLÖS SHOPPINGUPPLEVELSE MED DIGITAL.

Digital är ett av Signex fyra ben och kan hjälpa dig inom bland annat följande områden:

Digital kommunikation via skärmar

Nå kunden vid rätt tillfälle! I butiken är konsumenten intresserad och mottaglig för säljande budskap. Digital Signage är ett välkänt och etablerat säljhjälpmedel som gör det enkelt att kommunicera med kunderna. Öka försäljningen med anpassade budskap och träffsäker reklam när kunden är redo att fatta ett köpbeslut. Vi hjälper dig att hitta rätt system och produkter för varje butik. Allt från standardsystem till helt skräddarsydda och anpassade skärmlösningar och programvaror för unika behov.

Interaktiva multi- och pekskärmslösningar

Dagens konsumenter blir allt mer vana vid digitala hjälpmedel och att själva söka information. En multitouchskärm med inbyggd eller extern dator kan bli en perfekt samlingsplats för produktinformation och prislista och ett effektivt säljhjälpmedel för personalen. De interaktiva digitala lösningar vi erbjuder handlar om att göra det enklare och roligare för kunderna att handla. En investering som ger merförsäljning och ökad lönsamhet.

Här hittar du bland annat:

  • Webbkiosk – vi kan leverera fysiska webbkiosker med olika slags stativ som kan effektivisera försäljningen på din handelsplats.
  • Digital lekhörna – glöm inte de minsta besökarna. Låt lekhörnan bli digital, så får föräldrarna garanterat mer ro att shoppa. Vi erbjuder många lärorika och roliga pekskärmslösningar.
  • Kundundersökningar – vill du veta vad kunden tycker om handelsplatsen? Vi levererar flera olika system där kunderna på en pekskärm kan förmedla hur nöjda de varit med sitt besök. Något som visar omtanke och ger bra underlag för olika förbättringsarbeten.

Digitala orienteringstavlor

Välkomna kunden direkt vid entrén med en digital orienteringstavla som gör det enkelt att hitta rätt i butiken eller köpcentret. Här finns också möjlighet att bjuda på mängder av annan relevant information. Visa aktuella kampanjer och erbjudanden för att driva

 

försäljning. Presentera medarbetarna, informera om kommande events och annat som kan intressera kunderna. Vi erbjuder flera olika lösningar och idéer som gör den digitala orienteringstavlan till ett effektivt säljhjälpmedel.

Framtidssäkrad webbhandel

En framgångsrik webbhandel kräver en fungerande helhet där varje del förstärker kundens upplevelse. Vi hjälper dig att få den överblick som krävs för att alla delar ska falla på plats. Från val av plattform och säkerställande av att webbutiken fungerar oavsett om kunden handlar via dator, surfplatta eller mobil, till att skapa effektiv internetmarknadsföring. Störst nytta av oss har du kanske om du redan har en fysisk butik, eller en webbutik som nu ska kompletteras med en butik eller ett showroom. Då kan vi parallellt implementera ett digitalt tänk i butiken, som tar försäljningen till en ny nivå. Tillsammans med vårt breda nätverk av samarbetspartners kan vi samordna leveranser av allt från kompletta system för webbhandel till fysiska webbutiker.